Mogelijkheden in tijden van corona

Gelukkig mag ik weer werken met directe aanraking!

Omdat dat vaak een essentieel onderdeel vormt van mijn manier van werken, ben ik daar enorm blij mee. En mijn cliënten zeker ook!
Voor veel mensen is het een groot gemis geweest om verstoken te zijn geweest van liefdevolle en directe aanraking.
Hoe belangrijk lichamelijk contact voor ons immuunsysteem is, is inmiddels wel duidelijk geworden. In de fysieke aanraking kunnen overtollige spanning, emoties, de overwerkte denkgeest immers tot rust komen en daarmee kan het immuunsysteem doen waar het voor gemaakt is: ons optimaal beschermen tegen ongewenste spelbrekers.

Deze afgelopen periode is voor iedereen een uitdaging geweest op veel verschillende manieren.
Hoe zou het voor je zijn als je:

  • weer echt rust en ruimte kunt ervaren?
  • je lichaam bewust gaat ontspannen?
  • je met je adem jezelf stressvrij kunt maken?
  • weet hoe je moet aarden om je systeem tot rust te brengen?
  • de signalen van je lichaam leert verstaan?

IN LEVENDE LIJVE
Dit en nog meer komt aan de orde in een 1-op-1 sessie waarbij het lichaam als anker, als instrument kan worden ervaren om dieper thuis te komen in jezelf middels massagetherapie en een bedding waarin de energetische verbinding en afstemming dan moeiteloos hun werk doen.

Tijdelijk werk ik weer even vanuit mijn ‘oude’ praktijkruimte, waar alle aandacht voor jouw proces kan zijn.
Vanzelfsprekend worden goede hygiënische maatregelen in acht genomen en doe ik tevens een beroep op je eigen verantwoordelijkheid om van een live sessie af te zien wanneer je klachten hebt die kunnen duiden op een mogelijke corona besmetting.

Wanneer je daar vragen over hebt, aarzel niet ze te stellen in een mailtje of telefonisch.

ONLINE
Daarnaast is het ook nog altijd mogelijk om via beeldbellen een online sessie (60 min.) af te spreken wanneer dat voor jou beter voelt of wanneer je zelf klachten hebt die een komst naar mijn praktijk in de weg staan.. Ook dan werkt de energie van gebundelde aandacht krachtig door en helpt om jezelf meer in balans te voelen.

NATUURCOACHING
En bovendien is er de heerlijke mogelijkheid om samen naar buiten te gaan voor een natuur coaching sessie (90 min.).  Alles in de natuur kan ons helpen om verdieping en inzicht te krijgen in persoonlijke processen. Het bewegen, de elementen, de ruimte en de natuur zijn een rijke bron voor dieper waarnemen in en om je heen.

Inmiddels zijn daar al vele zeer positieve ervaringen mee opgedaan en ik ben ongelofelijk blij met deze waardevolle aanvulling op mijn aanbod!

STILTEWANDELING
Wanneer je verlangt naar ‘gewoon’ stilte en buiten zijn, dan kun je je aanmelden voor een Stiltewandeling.
Op zondagochtend 24 mei, 21 juni en 19 juli ben je van harte welkom om onder mijn begeleiding in een kleine groep (max 6 pers.) een stiltewandeling te maken in de prachtige omringende natuur van Culemborg. (10:00-11:30). Met enkele tussentijdse korte oefeningen om te vertragen en van daaruit volkomen aanwezig te raken in het moment.

Fijn om je snel weer te ontmoeten!

Harte-groet,

Gabriëlle

Gabriëlle Nijhuis

Contact

Abraham Kuyperstraat 13
4102 EX Culemborg
06 - 3310 1966
info@inlevendelijve.nl

Nieuwsbrief

Registraties

AGB Zorgverlener: 90.045326
AGB Praktijk: 90-53983
VBAG Licentie: 2140101
RBCZ Licentie: 910983R
CBP Meldingsnummer: 1548811

VBAG logo rbcz logo