Sound & Silence | zomerweek in de Piemonte
24-31 juli 2021 Piansoave Piemonte Italië

Ben je er aan toe om alle stress van het afgelopen jaar van je af te laten glijden? Wil je weer echt kunnen ontspannen en voluit genieten in een prachtige en stille omgeving?

Francien Meuwissen en ik  bieden jou een heerlijke week midden in het ongerepte Piëmontese landschap, een van de laatste nog niet door het grootschalig toerisme ontdekte gebieden van Italië. Kom vanuit bewuste aandacht voor het hier en nu helemaal tot rust. Laad jezelf heerlijk op met behulp van mindfulness, meditatie, lichte yoga, muziek/zingen, speciale uitstapjes en wandelen. En geniet van de eerlijke en smakelijke keuken van de Alta Langa.

WAT GAAN WE DOEN

Stilte en klank liggen heel dicht bij elkaar; de plek waar je straks verblijft ademt stilte en ruimte. Vanuit die stilte om je heen maak je makkelijker contact met jouw innerlijke stilte. De Sound & Silence week staat helemaal in het teken van het dichter bij elkaar brengen van je innerlijke stilte en je expressie. Je ervaart hoe het is om op ontspannen wijze je stem te gebruiken in het zingen.  En natuurlijk is er alle ruimte voor het ontdekken van de fantastische natuur van de Piemonte. En ontdek je de lokale topwijnen en geniet je van slowfood, smakelijke maaltijden, eerlijk bereid met uitsluitend streekproducten.

Benieuwd? Ga dan naar de speciale site, lees daar alles en schrijf je snel in.

BENVENUTO!

 

Contact

Abraham Kuyperstraat 13
4102 EX Culemborg
06 - 3310 1966
info@inlevendelijve.nl

Nieuwsbrief

Registraties

AGB Zorgverlener: 90.045326
AGB Praktijk: 90-53983
VBAG Licentie: 2140101
RBCZ Licentie: 910983R
CBP Meldingsnummer: 1548811

VBAG logo  

rbcz logo